Du er her: Hjem / Helse / Aktuelt / Vi kan lette på besøksrestriksjonene

Innhold

  Vi kan lette på besøksrestriksjonene

  Oppdatert 10.09.21

  Endringer i besøksrutiner

  En gledelig endring er vi åpner for besøk på alle kommunens institusjoner og omsorgssentre. Dette innebærer at besøk også kan komme inn på pasientens rom. Vi anbefaler at besøket holder seg til smittevernreglene, med spesielt fokus på avstand til andre beboere og ansatte.

  Fellesområder kan brukes til besøk hvis det er mulig å holde minst én meters avstand til andre. Det vil ikke alltid være nødvendig å avtale besøk på forhånd, men vi er takknemlige for en beskjed på forhånd.

  Sosiale arrangement

  Våre institusjonene og omsorgsboliger er åpne for venneforeninger, kulturell spaserstokk og andre sosiale arrangementer. Arrangement kan gjennomføres så lenge vi har god nok plass til å holde en meter, registrerer hvem som deltar og er gode på håndhygiene og generelt smittevern.

  Fortsatt økt aktsomhet

  Vi oppfordrer fortsatt alle til å følge myndighetenes anbefalinger om smittevern.

  Vi i Helse og Omsorg takker både beboerne våre og deres pårørende og venner for innsatsen dere alle har gjort og fortsatt gjør for forhindre smittespredning lokalt her på Ringerike. Vår felles dugnadsinnsats er like viktig fremover! Ved spørsmål i forhold til de aktuelle tiltakene er vi tilgjengelige for samtale på de lokale avdelingene.

  Her kan dere lese mer om status og nyheter angående korona.

  Siste endret: 10.09.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?