Du er her: Hjem / Helse / Ringerikskjøkken / Helårsmenyen

Innhold

    Helårsmenyen

    Årsmenyen har utgangspunkt i retningslinjene til Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet. Med fire-ukers rullerende menyer vil det i løpet av et år være 13 ulike fire-ukers menyer.

    Høytidsmenyer

    Det settes opp egen meny til påske, mai/pinse og ved jul - og nyttår.

    Den 29.juli (olsok) serveres vanligvis rømmegrøt med spekemat.

    Etter avtale kan grønnsakene byttes ut med frisk salat.

    Bestillingslister

    Julekoldtbord

    Ringerikskjøkken     

    Tlf: 32 11 18 15     Telefontid: Hverdager kl 08.00 -15.00

    Avdelingsleder
    Omar Viset
    Tlf. 97 65 01 21 

    Fagleder kjøkken
    Jon Andrè Helland

    Bakgrunn for menyene

    Enkelte dagsmenyer har mer vekt på det "tradisjonsrike" i forhold til det sensoriske, for eksempel medisterkaker, kålstuing, brun saus og poteter.

    I løpet av året har vi planlagt flere tradisjonsrike middagsretter/desserter samt at vi har tatt hensyn til sesongvarianter som f. eks. makrell om våren, og friske jordbær i juni/juli. (Disse rettene/tilbehøret er merket med gul bakgrunn).

    Vi prøver så langt det lar seg gjøre, å sette opp fisk eller fiskeretter på to dager i uken (tirsdager og torsdager)

    Siste endret: 29.11.2018

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?