Du er her: Hjem / Internasjonale kulturarrangement (IKAR), mangfold og flerkultur

Internasjonale kulturarrangement (IKAR), mangfold og flerkultur

Lørdag 1.september arrangeres Ringeriksdagen i Hønefoss sentrum. Flerkulturelle inviteres til å komme sammen og vise frem sin kultur og sine tradisjoner med stolthet på dette arrangementet.

Vi vil se din kultur! Internasjonalt Kulturarrangement er en feiring av det store mangfoldet av kultur og folkeslag som finnes i Ringerike. Arrangementet ønsker å nå alle befolkningsgrupper og aldre for at de skal kunne vise frem de positive sidene ved det internasjonale samfunnet. Vi skal bygge broer mellom de ulike befolkningsgruppene, på tvers av land, alder og tradisjoner.

Ringeriksdagen lørdag 1. september 2018

Ringerike vil se og oppleve DIN kultur, og ønsker å samle hele mangfoldet av internasjonale kulturer til Hønefoss sentrum under Ringeriksdagen, 1. september.

Vi ønsker å se og lære om deres:

• Folkedans.
    • Sang og musikk
    • Folkedrakter og klær
    • Mat, drikke, krydder og spesialiteter
    • Spill og leker
    • Tradisjoner og kulturer ALT!

Det er gratis å delta på arrangementet!

For mer informasjon og påmelding:

Send en e-post til ikar@ringerike.kommune.no

Følg oss på Facebook!

English

Ringerike wants to experience YOUR culture, and wishes to gather the full diversity of our international culture to the center of Hønefoss during Ringeriksdagen, 1. september.

We want to see and learn about your:

- Folk dance

- Songs and music

- Folk attire, costumes and clothing

- Food, drinks, spices and specialities.

- Games

- Traditions and culture EVERYTHING!

The event is free to attend

Follow us on Facebook!

Sign up here: IKAR@ringerike.kommune.no