Du er her: Hjem / Kultur og fritid / UKM Ringerike

Innhold

  UKM Ringerike

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. UKM er også en læringsarena hvor du kan lære noe nytt ved å delta.

  Siste nytt om UKM

  Fylkesfestivalen er avlyst grunnet smitteforebyggende tiltak i relasjon til koronaviruset. Avgjørelsen er tatt i tråd med retningslinjer fra folkehelseinstituttet. 

  UKM ble arrangert 7. mars i Bysalen Amfi, Ringerike kultursenter, i Hønefoss sentrum. Arrangementet er et samarbeid mellom Ringerike kommune og Jevnaker kommune. 

  Informasjon om arrangementet, siste nytt og kontaktinfo finner du her

  Alle, mellom 13-20 år, som deltar kan bli sendt videre til Fylkesfestivalen. De som sendes videre må være tilstede under hele festivalen, og delta med samme innslag som på den lokale mønstringen.Ringerike kommune betaler for transport til og fra fylkesfestivalen. Alle deltakere får gratis mat og overnatting, gratis workshop og masse gøy hele helgen.

  Siste nytt og mer informasjon om fylkesfestivalen her 

   Følg UKM Ringerike på facebook og instagram

  Hva er UKM?

  UKM  er et lokalt ungdomsarrangement hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Vi pleier å ha både kunstutstilling og sceneshow, og deltagerne gjør alt! De styrer lys, planlegger, rigger scene, står på scene, stiller ut kunst, dekorerer, styrer lyd, fotograferer, promoterer og mye mye mer.  Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen

  Hvem kan delta på UKM?

  Alle ungdommer kan delta på UKM. I Ringerike kan man delta fra man er 10 år. Hvis du blir valgt ut til å representere kommunen på fylkesfestivalen må du være mellom 13 og 20 år.Hvis du er med i en gruppe, må halvparten av gruppa være mellom 13 og 20 år

  Du kan delta med stort sett ALT!

  Har du en hobby? Da kan du delta! UKM er ingen typisk konsert, på UKM kan man delta med alle kulturuttrykk! Man kan også delta bak scenen, som tekniker, i nettredaksjonen eller som arrangør.

  Påmelding UKM

  Du kan melde deg på her

  Har du spørsmål, ta kontakt med kulturadministrasjonen. 

  Telefon: 32 11 74 00

  E-post: kultur@ringerike.kommune.no

  Besøksadresse: Osloveien 1, 3511 Hønefoss

  Postadresse: Postboks 123 Sentrum, 3502 Hønefoss

  Kulturleder:

  Marja Lyngra Høgås

  Marja Lyngra Høgås, tlf 41 33 70 72, e-post: marja.lyngra.hogas@ringerike.kommune.no 

  Kulturkonsulent
  Victoria Koch, tlf. 47 25 32 15, e-post: victoria.irene.koch@ringerike.kommune.no

  Siste endret: 12.03.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?