Du er her: Hjem / Miljøvern / Friluftsliv / Stitelling

Innhold

  Stitelling

  Vi er i gang med å kartlegge bruken av forskjellige stier i kommunen. Dette gjøres for å se hvor det evt. trengs å utføre utbedringer eller forbedringer. Om det skal gjøres tiltak så er det fint å kunne måle først før man utfører tiltaket, og etter for å kunne måle resultatet tiltaket har hatt for bruken. Rutinen er at vi lar telleren stå ute i 30 dager, så gjør vi det samme akkurat 1 år etter. I 2020 ble flere områder i Ringerike kartlagt. Blant annet vil Veigin, St. Hanshaugen, Oppenåsen, Hovsenga, Eggemoen og Mørkgonga bli kartlagt.

  I 2020 ble flere områder i Ringerike kartlagt. Blant annet vil Veigin, St. Hanshaugen, Oppenåsen, Hovsenga, Eggemoen og Mørkgonga bli kartlagt.

  Fuglekasse

  Legger du merke til én av våre modifiserte fuglekasser, trenger du ikke være redd for at du blir tatt bilde av eller filmet. Våre tellere registrerer kun passeringer. Grunnen til at vi har valgt å "gjemme" de i fuglekasser er for at de skal stå i ly for vær og vind og for å hindre at fugler og små gnagere skal få gjort hærverk på den.

  Vi håper at fuglekassene får stå i fred slik at resultatet i perioden vi teller blir så virkelighetsnært som mulig. Resultatene etter tellingene vil bli publisert her fortløpende.

  Har du spørsmål om prosjektet, kan du ta kontakt med Tom-Erik Bakkely Aasheim

  Siste endret: 10.05.2022

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?