Du er her: Hjem / Korona / Aktuelt vaksine / Nå starter den store vaksineringen

Nå starter den store vaksineringen

Ringerike kommune starter denne uken den store vaksineringen av befolkningen som er 75 år og eldre. Det er ingen grunn til å kontakte kommunen for å sette seg på venteliste. Alle som skal vaksineres blir kontaktet per telefon i tur og orden. Men det er viktig å ta telefonen.

Du blir kontaktet - ta telefonen

Vaksineringen vil skje på ulike steder i rundt i kommunen, og følger de prioriteringer som nasjonale helsemyndigheter har laget for dette.

Alle får beskjed

Alle som skal få vaksine blir kontaktet i forkant så det er ikke behov for å kontakte kommunen for å sette seg på venteliste eller bestille time for dette.

Vaksinen er frivillig og gratis, og du skal kun gi beskjed om du ikke ønsker vaksine. Ringerike kommune oppfordrer alle til å ta vaksine, og dermed bidra til å gjøre det mulig for alle å vende tilbake til et mere normalisert hverdagsliv.

Siste endret: 02.03.2021