Du er her: Hjem / Korona / Aktuelt vaksine / SMS om timebestilling for koronavaksine

Innhold

  SMS om timebestilling for koronavaksine

  Vi har tatt i bruk elektronisk timebestilling for koronavaksine. Mandag 29. mars ble det sendt ut SMS til innbyggere som tilbys vaksine i uke 14. Det ble ved en feil sendt ut for mange SMS-er mandag kveld.

  Hvem kan bestille time elektronisk?

  Vi har åpnet for at innbyggere født i 1947 kan bestille time for koronavaksine elektronisk. Invitasjon til å bestille vaksinetime ble sendt på SMS mandag formiddag. 

  I vårt timebestillingssystem kan kun de som får invitasjon bestille time. Alle andre vil få melding om at de ikke er prioritert dersom de prøver å bestille time. Det er mulig å sette seg på venteliste. 

  Vi sender SMS eller ringer når det er din tur.

  Feil ved utsending av SMS

  Mandag kveld ble det dessverre sendt ut SMS til flere innbyggere som ikke kan få vaksinetime per i dag. Alle er varslet om feilsendingen. Vi beklager overfor de som er berørt. 

  Vaksineløpet i Ringerike

  I løpet av uke 14 vil de aller fleste innbyggere som er 75 år eller eldre ha fått tilbud om vaksine. Det er fortsatt noen innbyggere  i denne aldersgruppen  vi ikke har fått kontakt med, og vi ber om at dere tar kontakt med oss på telefon 941 40 707 eller e-post koronavaksine@ringerike.kommune.no

  I uke 14 får også innbyggere under 75 år tilbud om vaksine. Vi følger de nasjonale prioriteringene og vil nå gi tilbud til innbyggere i gruppe 4: innbyggere som er 65 år eller eldre og personer mellom 18 pg 64 år med sykdom/tilstand med høy risiko for alvorlig forløp. FHIs prioriteringsrekkefølge finner du her.

  Det er antall vaksinedoser vi mottar per uke som avgjør hvor mange som får tilbud om vaksine. 

  Siste endret: 30.03.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?