Du er her: Hjem / Korona / Aktuelt vaksine / Vaksine - oppdater kontaktinformasjonen din!

Vaksine - oppdater kontaktinformasjonen din!

For å gjøre det enklere for oss å komme i kontakt med deg ber vi om at du sjekker at du står oppført med riktig kontaktinformasjon. Da blir det enklere å kontakte deg når det blir din tur til å få vaksine.

Din kontaktinformasjon

Ringerike kommune er godt i gang med vaksinasjonen og følger den prioriterte rekkefølgen etter de nasjonale retningslinjene. Du blir kontaktet når det er din til til å få vaksine.

For å være sikre på at vi når deg når det er din tur, hjelper det mye at du har oppgitt riktig kontaktinformasjon.

Dersom du har registrert mobilnummeret ditt i det offentlige kontaktregisteret så blir det enklere for oss å kontakte deg.

Dette kan du sjekke på www.norge.no. Dersom du har levert selvangivelsen på nett eller brukt Altinn, ligger mest sannsynlig mobilnummeret ditt der allerede. Om du ikke har mobiltelefon kan eventuelt pårørendes mobilnummer registreres.

Be noen om hjelp

Vi har forståelse for at det for enkelte kan være vanskelig å logge seg på slike nettsteder. Derfor er det lurt å spørre noen du kjenner om å hjelpe deg.

Er du pårørende oppfordrer vi deg til å sjekke med dine nærmeste om de er registrert i det nasjonale systemet, eller trenger hjelp til å gjør dette.

Siste endret: 02.03.2021