Du er her: Hjem / Korona / Aktuelt vaksine / Vi vaksinerer alle hverdager i sommer

Vi vaksinerer alle hverdager i sommer

I Ringerike vaksinerer vi hver dag i juli. Vi starter nå med å gi tilbud om koronavaksine til deg som er 18-24 år og 40-44 år. I tillegg prioriterer vi ansatte i barnehage, skole og SFO.

Nå får de yngste tilbud om vaksine

Vi har nå tilbudt vaksine til de innbyggere som er prioritert fra fastlegen, og innbyggere som er 45 år og eldre. Vi gir nå å tilbud om koronavaksine til deg som er 18-24 år og 40-44 år.

Deg vi gir tilbud til nå er i gruppe 10 i FHI sin prioriteringsrekkefølge.

Informasjon til deg som er født i 2003:

Følgende dager er åpent spesielt for deg som er født i 2003, uansett om du har fylt 18 år eller ikke:

• Fredag 09.07
    • Onsdag 14.07
    • Torsdag 15.07
    • Fredag 16.07.

Utenom disse dagene, tilbyr vi kun vaksine til deg som har fylt 18 år.  Du kan fortsatt registrere at du ønsker kornavaksine før du fyller 18 år, men får ikke tilbud om vaksine på SMS før du har fylt 18 år.

Registrer at du ønsker koronavaksine.

Finner du ikke ledig time?

Vi har åpnet for at flere innbyggere kan bestille time, enn det vi har vaksiner til fordi mange har ferie. Det betyr at du kan oppleve at det ikke er ledige timer når du logger inn for å velge tidspunkt for vaksine.

Hvis du ikke finner en ledig time med en gang, bør du prøve et par dager senere. Vi legger ut ledige timer fortløpende.

Ansatte i barnehage, skole og SFO prioriteres i Ringerike

22. juni gikk det ut informasjon fra regjeringen om at det åpnes opp for at kommunene kan omprioritere vaksiner til ansatte i barnehage, skole og SFO.

I Ringerike har vi valgt å sette av inntil 10 % av vaksinene til denne gruppen. Vi tilbyr vaksine til ansatte i både kommunale og private barnehager først. Deretter vil ansatte i barneskole og SFO få tilbud, og så de ansatte på ungdomsskolene, læringssenteret og videregående skole.

De ansatte vil få SMS når det er deres tur.

Student i Ringerike til høsten?

Studenter på Universitetet i Sør-Øst Norge, campus Ringerike og elever ved Ringerike Folkehøyskole vil bli ivaretatt når de flytter til Ringerike til høsten.

Skolen og kommunen samarbeider om å sørge for at studentene følger vaksineprogrammet. Ved spørsmål må studentene ta kontakt med skolens ledelse.

Har du ikke fått tilbud om koronavaksine?

Vi har begynt å gi tilbud til prioritreingsgruppe 10. Hvis du tilhører gruppe 1-9, og ikke har fått tilbud om vaksine, ta kontakt med følgende:

- Er du er 45 år eller eldre, ønsker vaksine, men ikke har fått tilbud om vaksine? Ta kontakt med koronatelefonen på telefon eller e-post.

- Har du underliggende sykdommer, ønsker vaksine og ikke har fått tilbud om vaksine?Ta kontakt med fastlegen din for å bli prioritert. Fastlegen gir beskjed til kommunen.

Det er ikke alle innbyggere vi har fått kontakt med, blant annet fordi vi ikke har riktig kontaktinformasjon.

Har du fått SMS med tilbud om vaksine, men er allerede vaksinert?

Se bort ifra SMS. Du skal ikke bestille ny time hvis du allerede er vaksinert.

Telefonen og e-post er betjent på hverdager kl 09.00-15.00

Siste endret: 07.07.2021