Du er her: Hjem / Korona / Slik får du time til koronavaksinering

Innhold

  Slik får du time til koronavaksinering

  Når du har fått beskjed fra oss, kan du selv bestille time for koronavaksinering.  Bestillingen kan du gjøre via bestillingsknappen nedenfor eller ved å ringe koronatelefonen. Du kan også registrere at du ønsker vaksine før du har fått SMS om å bestille time.

  Du får SMS fra oss når det er din tur

  For å kunne bestille time til koronavaskine, må du ha å ha fått SMS-varsel fra Ringerike kommune.  Vi sender varsel når det er din tur.

  Når du får SMS-en kan du bestille time digitalt.  Du kan også ringe vår koronatelefon på 941 40 707, som vil sette opp timen for deg. Vaksinen er gratis.

  Du logger inn med BankID for å bestille time.

  Vi har vaksinestasjon på Eikli skole. Den nyeste delen av bygget har rampe for rullestolbrukere. 

  Før du velger time, må du besvare det elektroniske egenerklæringsskjemaet.

  Etter at du har bestilt time vil du få en bekreftelse på timen på SMS. Husk å ta med legitimasjon når du møter opp.

  Har du ikke mulighet til å møte til vaksinering på angitte datoer, ta kontakt med på koronatelefonen 941 40 707 eller send e-post til koronavaksine@ringerike.kommune.no 

  Du vil få nytt tilbud når vi har vaksinedoser tilgjengelig. 

  Andre dose
  Hvis du skal ha en vaksine med to doser, vil du få tildelt tid for dose to når du får din første dose. Intervallet er nå seks uker for innbyggerene i risikogruppene som vaksineres nå. Fra uke 20 er intervallet 12 uker for personer som ikke er i risikogruppene, dette gjelder for helsepersonell hos oss.

  Det er ikke mulig å endre dato for andre dose. Hvis du er syk på vaksinasjonsdagen, ta kontakt med oss på koronatelefonen 941 40 707

  Avbestille time

  Dersom du ikke har mulighet til å møte opp på bekreftet tidspunkt, kan du ringe koronatelefonen, 941 40 707, for å avbestille timen. Du vil få nytt tilbud når vi har vaksinedoser tilgjengelig. 

  Registrer at du ønsker vaksine

  Du kan registrere at du ønsker koronavaksine selvom du ikke har fått SMS om at du kan bestille time selv. Logg inn på timebestillingssystemet, fyll ut egenerklæringsskjemaet, og kryss av for at du ønsker å stå på venteliste.

  Du får ikke fortrinnsrett til vaksine selv om du har registrert deg på listen, vi følger de nasjonale prioriteringene. Om du setter deg på venteliste vet vi at du ønsker å få tilbud om vaksine. 

  Har du hatt korona? 

  Om du har hatt korona må du vente minst tre måneder etter at du har blitt frisk før du kan få vaksine. Du skal ha kun én dose av vaksinen. 

  Ønsker du ikke vaksine?

  Det er frivillig å ta vaksine. Du trenger ikke melde fra om at du ikke ønsker vaksine.

  Ringerikes vaksinestasjon er på Eikli skole 

  Adresse: Osloveien 2, 3511 Hønefoss

  NB! Du kan ikke få vaksine uten å ha bestilt time på forhånd.

  Eikli skole

  Besøksadresse:

  Osloveien 2
  3511 Hønefoss

  Parkering

  Det er parkerings utenfor lokalet. I tillegg er det  parkeringsplasser tvers over veien for Eikli skole. Parkeringen er reservert for de som skal vaksineres, og er merket med "Koronavaksinering".

  Merk at det IKKE er parkering på Hønefoss videregående skole.

  Buss

  Det er bussholdeplass rett utenfor skolen dersom du kommer sørfra. Om du kommer nordfra er det ca. 100 m å gå til Eikli skole.

  Siste endret: 28.05.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?