Du er her: Hjem / Oppdatert informasjon om korona / 18.03 kl. 15.00 - Noen å snakke med? Ring Ungdomsplassen!

Innhold

  18.03 kl. 15.00 - Noen å snakke med? Ring Ungdomsplassen!

  Barn og unge som har mange bekymringer, kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt i disse tider. Vi åpner telefonen på Ungdomsplassen i dag. Der kan du snakke med profesjonelle voksne.

  Vi er i beredskap for barn og unge 

  Mange barn og unge som lever under vanskelige forhold både hjemme og ute, blir nå ekstra utsatt fordi skoler, barnehager, fritidsklubber og andre steder barn møter voksne blir stengt eller har redusert åpningstid.

  Barn og unge som har mange bekymringer, kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt når en krise rammer. Koranautbruddet er en slik krise for mange barn, unge og deres familie.

  Ungdommene blir fulgt opp av ungdomskontakten

  Vi i ungdomskontaktene er i kontakt med mange ungdommer hele året, dere vil bli kontaktet for å høre hvordan dere har det. Når vi snakker sammen, avtaler vi hvordan vi videre kan følge dere opp. Vi kan ha kontakt på telefon, meldinger eller på chatt, dette avhenger av ditt ønske og behov.

  Er du bekymret eller trenger noen å snakke med? Ta kontakt!

  Både barn, unge og voksne som er bekymret, eller bare ønsker å ha noen å snakke med kan ringe, eller sende melding til Ungdomsplassen. Der møter du profesjonelle voksne som kan hjelpe.

  Kontakt Ungdomsplassen på tlf. 904 78 405 

  Telefonen er bemannet på hverdager mellom klokken 10.00 og 20.00.

  Les om Ungdomsplassen

  Siste endret: 18.03.2020

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?