Du er her: Hjem / Helse / Aktuelt / Dialogkonferanse om hverdagsrehabilitering

Innhold

  Dialogkonferanse om hverdagsrehabilitering

  18 entusiastiske deltagere fra Ringerike kommune deltok på dialogkonferansen om hverdagsrehabilitering på Fornebu 23.-24.mai 2022. Nyttig erfaringsdeling og innspill fra forskere bidro til påfyll og inspirasjon.

  Nyttig erfaringsdeling

  Gruppen av deltakere fra Ringerike kommunes hjemmetjeneste, integrerte tjenester og Lag 1, 2 og 3, besto av både helsefagarbeidere, avdelingsleder, ergoterapeuter og fysioterapeuter. 

  - Vi fikk med oss to hele dager med HVR-erfaringer fra ulike kommuner de siste 10 årene, innspill fra forskere, fagpersoner og fra Helsedirektoratet. Underveis diskuterte vi ulike ideer og erfaringer som ble presentert og som kunne være aktuelt å ta med seg til vår egen kommune. sier koordinatorer for Hverdagsrehabilitering Astrid Lorentzen og Bente N. Ringen.

  Foto: Deltakere fra Ringerike ved Dialogkonferansen 2022.

  Deltagerne konkluderte med at vi i Ringerike har en god integrert modell for hverdagsrehabilitering som er godt forankret i ledelse, og er mindre sårbar enn hos flere andre kommuner i landet. Erfaringer fra dialogkonferansen ga oss nyttig kunnskap og inspirasjon til videre arbeid med hverdagsrehabilitering.

  Siste endret: 24.06.2022

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?