Du er her: Hjem / Helse / Omsorgsbolig / Fossetorget

Innhold

  Fossetorget

  Fossetorget omsorgsboliger består av 27 leiligheter som ligger sentralt i Hønefoss sentrum. Det er kort vei til butikker, kino, bibliotek og offentlig kommunikasjon.

  Om oss

  Det gis heldøgns tjenester til mennesker med ulike bistandsbehov. All vedtaksbasert bistand utføres personalet som er stasjonert i bygget.  Personalet fra omsorgsboligen gir også tjenester til beboere som bor i nærheten av omsorgsbasen.  

  Det er fine tur- og treningsmuligheter med nærhet til parker og elva Omsorgsboligen har fellesrom i hver etg. og det er tilgang til å benytte felles takterrasse.

  Leilighetene

  Leilighetene er fra 49 til 59 kvm. Hver enkelt beboer disponere fritt sin leilighet, som leies ut umøblert og har livsløpsstandard. Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad. Der er bod ute i korridoren og nede i kjelleren. Alle leiligheter har egen veranda.

  Hjemmesykepleie og praktisk bistand

  Dette tildeles etter vedtak fra tildelingskontoret og gis ut fra den enkeltes behov. For praktisk bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp i hjemmet er gratis.

  Fellesskap og aktiviteter

  Det gis individuelt og felles aktivitetstilbud ut i fra bistandsbehov og vedtak. Tilrettelagte tjenester, Ringerike kommune arrangerer fellesarrangement 1 gang i mnd. i tillegg fritidsklubb hver torsdag. 

  Måltider

  Det er mulig å lage egen mat i leiligheten, tilberede den i fellesarealet eller benytte seg av fellesmåltider som serveres i 4 etg.  Middagen her er levert fra Ringerikskjøkkenet.

  Brukermedvirkning

  Hver beboer har et eget ansvarsteam bestående av fagansvarlig/ koordinator (syke- eller vernepleier) og primær- og sekundærkontakt. Disse har tett dialog med beboer, med fokus på brukermedvirkning. Det avholdes ansvarsgruppemøte ut i fra behov, men minimum 1 gang i året.

  Det er ikke tilknyttet lege, fotpleier eller frisør ved omsorgsboligen.

  Hva koster det?

  Husleiesatsene er fastsett etter prinsippet om gjengs leie. Husleien blir regulert etter konsumprisindeksen hvert år.

  Vi krever ikke depositum.

  Kontakt informasjon

  Vakttelefoner: 908 70 288,  974 83 107, 974 83 148

  Adresse: Hønefoss Bru 1E, 3510 Hønefoss

  Avdelingsleder: Linn Camilla Røstgård

  tlf 409 17 843

  Enhetsleder: Toyni Marie Kristiansen 

  Vi oppfordrer til å ikke sende personopplysninger på mail.

   

   

  Siste endret: 22.03.2022

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?