Du er her: Hjem / Helse / Ringerikskjøkken

Innhold

    Ringerikskjøkken

    Vår hovedoppgave er å lage mat til sykehjemsbeboere, bofelleskap, hjemmeboende eldre og funksjonshemmede. Tjenester er tilgjengelig for alle til konkurransedyktige priser.

    Om oss

    Det er vår målsetting å tilby service og matglede til brukerne.

    Vi leverer mat til kommunens helseforetak, for matombringing og til kurs- og møtevirksomhet.

    Vi leverer også mat til andre kommuner og catering til private arrangementer som, konfirmasjon, barnedåp og bryllup.

    For å kunne gjennomføre konseptet har vi en fleksibel organisasjon med en stabil og velutdannet produksjonsstab, og en logistikkavdeling som tar imot bestillinger og effektuerer disse til produksjonen. Vi har også egen kjølebil til transport.

    Hvem er vi til for?

    Alle kan bestille mat fra Ringerikskjøkken.

    Om du trenger hjelp til å varme opp middagen blir dette gjennomført av hjemmetjenesten. Dette må søkes om gjennom tildelingskontoret.

    For søknad om matombringelse med oppvarming:

    Tildelingskontoret for helse- og omsorgstjenester

    Tlf: 409 00 139

    Besøksadresse: Storgt. 13, 3510 Hønefoss

    Postadresse: Postboks 123, 3502 Hønefoss

    Priser

     

    Matombringing og middag i servicesentrene

    Egenandel i 2020

    er på kroner
    Tilkjørt kald mat 83,- per porsjon
    Middag i servicesentene, normal posjon med dessert 103,- per porsjon
    Middag i servicesentene, liten posjon med dessert 87,- per posjon
    Dessert/suppe 28,- per posjon

    Kontaktinformasjon

    Ringerikskjøkken     

    Tlf: 32 11 18 15     Telefontid: Hverdager kl 08.00 -15.00

    Avdelingsleder
    Omar Viset
    Tlf. 97 65 01 21 

    Fagleder kjøkken
    Jon Andrè Helland

    Ekstern levering - storkjøkken

    Kapasiteten i produksjonskjøkkenet er på 2500 porsjoner daglig med dagens skiftordning.

    Produksjon og holdbarhet

    Utgangspunktet for denne type matproduksjon og pakking med modifisert atmosfære gjør at det er få begrensninger i hva vi kan tilby. Mulighetene for lagring gjør at den geografiske beliggenheten ikke spiller noen rolle. Produksjonskjøkkenet og stedet der maten leveres kan være flere timers kjøring unna.

    Vi garanterer at:

    • våre produkter tilberedes av de beste råvarer uten tilsetningsstoffer
    • produksjonskjøkkenet har et omfattende kontrollsystem for å tilfredsstille kravet om trygg mat
    • det tas blant annet bakteriologiske prøver av maten (dette gjøres av BUVA)
    • alle leverandører til produksjonskjøkkenet er underlagt den samme kontroll
    • maten er varedeklarert etter gjeldende merkeforskrifter
    • levering til alle våre kunder foregår med egen kjølebil

    Holdbarhet på poser (grøt, lapskaus, gryter osv) er 45 dager. Porsjonspakket og avdelingspakket mat har en holdbarhet på 16 dager.

    Omvisning i produksjonen kan gjøres etter avtale.

    Catering

    Vi tilbyr catering og selskapsmat til alle anledninger.

    • Selskapsmat
    • Møtemat
    • Koldtbord
    • Koldtallerken
    • Snitter
    • Smørbrød
    • Fruktfat
    • Overtidsmat
    • Julemeny (november og desember)

    Har du andre ønsker – bring dem til oss og vi skal gjøre vårt beste for å finne de beste løsningene.

    Går du med tanke om å lage til et måltid/selskap, gjør som Askeladden på sin ferd mot Soria Moria slott, bruk de gode hjelperne. RingeriksKjøkken er en av dem!

    I sommersesongen (uke 26-33) har vi begrenset mulighet til å ta på oss cateringoppdrag.

    Fasiliteter

    Sentralkjøkkenet på Nedre Kilemoen ble tatt i bruk i 2003. 

    Produksjonskjøkkenet har en strømlinjeformet logistikk og er et topp moderne kjøkken med en svært effektiv produksjon. 

    Ringerikskjøkken er et  "cap cold - anlegg". Vår drift er en mellomting mellom storkjøkken og en industri- matproduksjonsbedrift.

    • Maten leveres i passende porsjoner til avdelinger eller enkeltporsjoner, etter hva som egner seg best for mottakerne.
    • En egen avdeling håndterer dietter og annen spesialkost.
    • Produksjonskjøkkenet leverer kun kjølt mat som regenereres ved mottakskjøkken eller i vogner/ovner ute ved den enkelte avdeling.
    • For hjemmeboere leveres maten i pakninger som kan varmes i mikroovn eller vannbad.
    Siste endret: 27.04.2020

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?