Du er her: Hjem / Helse / Ringerikskjøkken / Matombringing

Innhold

    Matombringing

    Matombringing er et tilbud til eldre og funksjonshemmede som ikke klarer å lage middag selv. Tjenesten leveres av Ringerikskjøkken og er underlagt behovsprøving.

    Meny

    Vi har en 4 ukers rullerende meny. Utover dette har vi tatt med dagsmenyer som er sesongbetont (f.eks. makrell), tradisjonskost og egne høytidsmenyer for påske, maidager og jul/nyttårsmeny.

    En dagsmeny består av middag + dessert/suppe.

    Les mer om årsmenyene vi kan tilby her

    Praktiske opplysninger

    • Leveringsdager er tirsdag og/eller fredag.
    • Middagen levers kald, og oppbevares i kjøleskap.
    • Levering fra 2 - 7 porsjoner i uken.
    • Noen må være hjemme ved levering.
    • Dersom du har behov for diett, ta kontakt med oss.

    Priser

     

    Egenandeler 2018

    Matombringing og middag i servicesentrene koster kroner
    Tilkjørt kald mat 80,- per posjon
    Middag i servicesentene, normal posjon med dessert 97,- per posjon
    Middag i servicesentene, liten posjon med dessert 82,- per posjon
    Dessert/suppe 26,- per posjon

    Avbestilling eller endring

    Frister for endring eller avbestilling er:

    For levering til tirsdag: innen kl 13.00 på FREDAG

    For levering til fredag: innen kl. 10.00 på TIRSDAG

    Ved for sen avbestilling vil man bli fakturert for antall middager på leveringsdagen.

    Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

    Hvordan søker jeg?

    Du kan ta kontakt direkte med Ringerikskjøkken dersom du ønsker dette.

    Om du har behov for hjelp til oppvarming av maten må tjenesten søkes gjennom tildelingskontoret.

     Søknadsskjema for helsetjenester

    Du kan også kontakte Tildelingskontoret for helse- og omsorgstjenester hvis du ønsker mer informasjon og hjelp.

    Kontaktinformasjon

    Ringerikskjøkken

    Tlf: 32 11 18 16
    Telefontid: 08.30-10.00 (man. tirs. ons og tors.)  Fredag kl. 12.00-13.00

    Avdelingsleder

    Omar Viset
    Tlf. 32 11 18 16
    Mobil :97 65 01 2 

    Jon Andrè Helland
    Kjøkkensjef
    tlf.  32 11 18 18/908 79 981

    Enhetsleder
    Vigdis Bjerke Jægersborg
    Tlf 92 24 36 10

    Siste endret: 10.09.2018

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?