Du er her: Hjem / Velkommen som jobbsøker / Våre satsingsområder

Innhold

  Våre satsingsområder

  Kompetanseutvikling

  Ringerike kommune er opptatt av kontinuerlig utvikling og styrking av kompetansen til de ansatte. Medarbeidernes kompetanse er viktig i arbeidet med å skape en attraktiv kommune som gir innbyggerne gode tjenester. Dersom du vil vite mer, så kan du lese vår kompetansestrategi her. 

  Klikk på bildet for å åpne heftet

   

  Lederutvikling

  Det å være leder i en moderne kommune krever mye av lederne. Vi er opptatt av å støtte og utvikle de som er ledere i kommunen vår. Derfor er dette sentralt i strategiene og planene våre. I tillegg til lederutvikling og lederutdanning i de forskjellige sektorene, så har kommunen også gjennomført to større lederutviklingsprogram for alle lederne i kommunen. Dette kommer på toppen av ulike kurs og lederstøtte.

   

  Ledertalentprogram

  Kommunen ønsker å stimulere de som arbeider i kommunen til å være i stadig utvikling. Dersom man er nysgjerrig på hva ledelse er eller ønsker å bli leder i nær framtid, så er det mulig å søke på kommunens ledertalentprogram, når nytt program lanseres. De siste årene har kommunen gjennomført to slike program for til sammen 30 ledertalenter.  

  Siste endret: 26.04.2022

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?