Du er her: Hjem / Enhet for Klima og miljø / Ringerike kommune som Miljøfyrtårn / Klima- og miljørapporter for 2021

Innhold

  Klima- og miljørapporter for 2021

  Skolene og barnehagene i Ringerike kommune er sertifisert som Miljøfyrtårn. I den forbindelse skal det årlig leveres Klima- og miljørapporter for fjoråret, og lages handlingsplan for året som kommer. Vi har nå levert rapportene for 2021 – Se de her!

  Hva er Miljøfyrtårn?

  Miljøfyrtårn er et rammeverk og en sertifisering som hjelper oss jobber systematisk og helhetlig med klima- og miljøprestasjonen til virksomhetene våre. Målet er at hele kommunen - fra enhver barnehage til ethvert sykehjem - gjennomgår en prosess for å sikre at indre og ytre miljø blir ivaretatt på en god måte.

  Les mer om Miljøfyrtårn her.

   

  Ordfører Kirsten Orebråten overrekker Miljøfyrtårndiplom til Ullerål skole

  Foto fra overrekkelse av Miljøfyrtårndiplom på Ullerål skole. Ringerike kommune.

   

  Hvorfor skal kommunale virksomheter bli Miljøfyrtårn?

  Vi ønsker å gå foran som et godt eksempel innen miljø, både for innbyggerne og for næringslivet i Ringerike, men da må vi først "feie for egen dør". Miljøfyrtårn er et ypperlig verktøy som tillater oss å jobbe systematisk med å bli bedre.

  Les mer om kommunens arbeid med Miljøfyrtårn her.

   

  Les rapportene og handlingsplanene her!

  Er du nysgjerrig på hva skolen til barna dine gjorde i forbindelse med klima og miljø i fjor? Rapportene er åpne for innsyn, og du kan finne de ved å trykke på lenken nedenfor. I rapportene finner du – naturligvis – rapporterte verdier for 2021 innen sykefravær, energibruk, transport, m.m. Du finner også en handlingsplan for 2022, hvor virksomhetene har ført opp diverse klima- og miljøtiltak de ønsker å jobbe videre med i år.

  Trykk her for å komme til klima- og miljørapportene for 2021.

  Siste endret: 01.03.2023

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?