Du er her: Hjem / Flommen i Ringerike / Opphør av evakuering og tilbakeflytting av evakuerte / Opphør av evakuering: resterende adresser Tyristrandgata og Schjongsgate (21.08.23 12:20)

Innhold

  Opphør av evakuering: resterende adresser Tyristrandgata og Schjongsgate (21.08.23 12:20)

  Opphør av evakuering: resterende adresser Tyristrandgata og Schjongsgate (21.08.23 12:20) Politiet har besluttet opphør av evakuering for resterende adresser i Tyristrandgata og Schjongsgate. Se oversikten over adresser som har blitt vurdert for tilbakeflytting.

  Viktig informasjon

  • Se gjeldende adresser under, ogforsikre deg om at din eiendom er blant adressene hvor evakuering er opphørt.
  • Er din eiendom blant adressene hvor evakuering er opphørt, kan du reise hjem.
  • Les begrunnelse for opphør av evakuering (under)
  • Merk deg at det kan være andre adresser i området hvor evakuering ikke er opphørt. Opphold på disse adressene er ikke tillatt.

  Opphør av evakuering gjelder KUN følgende adresser:

  Schjongs gate 3
  Tyristrandgata 5
  Tyristrandgata 3
  Schjongs gate 5

  Begrunnelse for opphør av evakuering

  Generell begrunnelse

  Ringerike kommune jobber kontinuerlig med å vurdere områder hvor det er trygt å flytte tilbake. Det er ikke forventet at vannstanden i elvene vil øke ytterligere. Vi opprettholder evakuering i oversvømte områder, områder som kan være skredutsatt, og boliger nær elveskråninger som kan være ustabile som følge av undergraving. Enkelte områder er det ikke mulig å vurdere før vannstanden har begynt å synke.

  Særskilt begrunnelse for adressene i Tyristrandgata og Schjongsgate

  Det er ikke forventet at vannstanden i Storelva vil øke vesentlig de neste dagene, og det aktuelle området vurderes ikke som spesielt erosjonsutsatt. Vi opprettholder evakuering i oversvømte områder, og i områder som kan være ustabile som følge av erosjon langs elvene.

  Siste endret: 21.08.2023

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?